Módní styling & posílení vlasů v jednom kroku

První vlasy posilující stylingová řada obohacená o 8 bio certifikovaných složek

Revoluční stylingové přípravky jsou obohaceny o pečující a posilující látky jako jsou pšeničné, kukuřičné a sojové proteiny, výtažky ze zeleného čaje, listů senny, meduňky, heřmánku, rooibosu, chmele, ženšenu a rozmarýnu. Díky tomuto unikátnímu složení jsou všechny přípravky maximálně šetrné k vašim vlasům. Výrobky posilují vlasy od kořínků po konečky. S Hairwonder Botanical styling výrobky dokážete snadno vytvořit dokonalý styling pro každodenní nošení do práce i ty nejdivočejší kreace z módních přehlídek.

Hairwonder činí vaše vlasy silnější!

Kromě obsažených osmi certifikovaných ingrediencí jsou produkty obohacené o unikátní kombinaci phytokeratinu a provitamínu B5. Vědecké studie potvrdily, že phytokeratin a provitamín B5 vlasy posiluje, hydratuje a přináší dokonalý lesk. V Hairwonder prostě milujeme zdravé a silné vlasy, pro naše stylingové přípravky poskytují mnohem víc než jen udržení požadovaného tvaru účesu, ale poskytují i tu nejlepší péči.

Módní styling & posílení vlasů v jednom kroku

  • Obohacen o 8 bio certifikovaných složek
  • S panthenolem a phytokeratinem
  • Vhodné pro všechny typy vlasů
  • Vlasy se snadno rozčesávají
  • Bez obsahu parabenů
  • Netestováno na zvířatech
  • Inovační výrobky, které přispívají k trvale udržitelnému způsobu života a zdraví

Hairwonder. Prémiové vysoce kvalitní výrobky, na které se můžete spolehnout.

Lak na vlasy Flexible 

Hairwonder Lak na vlasy Flexible

Rychleschnoucí lak s bylinnými extrakty pro posílení vlasů. Ideálně zafixuje účes do požadovaného tvaru, aniž by vlasy slepil. Posiluje strukturu vlasů a dodává jim lesk. Snadno se rozčesává. Obohaceno o 8 výtažků s bio certifikací, phytokeratin a provitamín B5.

Stupeň tužení: 8 – silně tužící

Lesk: 6 – středně vysoký lesk 300 ml

Lak na vlasy Extreme

Hairwonder Lak na vlasy Extreme
Rychleschnoucí lak s bylinnými extrakty pro posílení vlasů. Ideálně zafixuje účes do požadovaného tvaru, aniž by vlasy slepil. Posiluje strukturu vlasů a dodává jim lesk. Snadno se rozčesává. Obohaceno o 8 výtažků s bio certifikací, phytokeratin a provitamín B5.

Stupeň tužení: 10 – extra silně tužící

Lesk: 6 – středně vysoký lesk 300 ml

 

Pěnové tužidlo

Hairwonder Pěnové tužidlo
Silně tužící koncentrované pěnové tužidlo pomáhá udržet váš účes perfektní po celý den. Díky vzácným výtažkům z 8 bylin navíc zlepšuje kondici vlasů, posiluje jejich strukturu, dodává jim lesk, objem a snadno se rozčesává.

Stupeň tužení: 7 – středně tužící

Lesk: 4 – středně vysoký lesk

200 ml

Stylingový gel

Hairwonder Stylingový gel na vlasy
Extra silně tužící, rychleschnoucí gel dodá účesu „mokrý“ efekt a zářivý lesk. Díky vzácným výtažkům z 8 bylin navíc posiluje strukturu vlasu, vyživuje je a zlepšuje jejich celkovou kondici.

Stupeň tužení: 9 – extra silně tužící

Lesk: 4 – středně vysoký lesk

150 ml

 

Sérum pro narovnání vlnitých vlasů

Hairwonder Stylizační sérum pro modelování vlnitých vlasů
Teplem aktivované stylizační sérum bylo speciálně navrženo pro potřeby vlnitých, kudrnatých či „krepatých“ vlasů. Díky obzvláště jemné formuli s bylinnými výtažky dokáže vlasy narovnat a dodat jim hladkost, lesk a zdravý vzhled až do dalšího umytí. Zároveň vlasy chrání a vyživuje. Vhodné pro dlouhé a polodlouhé vlasy. Stupeň tužení: 5 – středně tužící

Lesk: 7 – vysoký lesk 150 ml 

Uhlazující emulze pro vlnité vlasy

Uhlazujíci emulze pro vlnité vlasy
Uhlazující emulze je určena pro každodenní úpravu účesu. Pomáhá ukáznit vlnité, kudrnaté a nepoddajné kadeře. Vlasy narovnává a dodává jim hladkost a lesk; zároveň je vyživuje a posiluje. Díky unikátní konzistenci gel-vosku se snadno nanáší. Vhodné pro všechny vlasové délky.

Stupeň tužení: 2 – slabě tužící

Lesk: 6 – středně vysoký lesk 100 ml

 

Přírodní dlouhotrvající modelační gel

Hairwonder Modelační gel
Gel-vosk s vysokým leskem pro finální dotvarování účesu. Zaručí, že váš účes vydrží dokonalý po celý den. Dodává vlasům výrazný lesk a objem. Obsahuje rýžový protein, který poskytuje vlasům přirozenou ochranu proti UV záření. Vhodný pro všechny vlasové délky.

Stupeň tužení: 3 – slabě tužící

Lesk: 7 – vysoký lesk 100 ml

Středně tužící přírodní modelační pasta

Hairwonder Modelační pasta
Středně tužící modelační pasta pro tvarování náročných a rafinovaných účesů. Má dlouhotrvající účinek, dodá vlasům na objemu. Dodá vlasům lesk a svěžest. Vhodná pro všechny vlasové délky.

Stupeň tužení: 6 – středně tužící

Lesk: 3 – slabý lesk

100 ml

 

Stylingový vosk brilant s vysokým leskem

Hairwonder Vosk brilantina s vysokým leskem
Čirý vosk pro jemné finální úpravy a dotvarování konečků. Dodává vlasům vysoký lesk, má slabě tužící účinek. Vhodný pro krátké a polodlouhé vlasy.

Stupeň tužení: 4 – slabě/středně tužící

Lesk: 8 – vysoký lesk

100 ml 

Silně tužící a matující vosk na vlasy

Hairwonder Matující vosk na vlasy
Pevný, silně tužící vosk pro dotvarování rafinovaných, složitých a extravagantních účesů. Obohaceno o hodnotné výtažky z 8 bylin, které vlasům dodají péči a výživu. Vhodný pro krátké a polodlouhé vlasy.

Stupeň tužení: 8 – silně tužící

Lesk: 1 – matující

100 ml